The Best Teacher of English Award

The Best Teacher of English Award

Vážení,

Nadační fond Prague Post, nezisková organizace, která již téměř 20 let podporuje vzdělávací programy, vyhlašuje v tomto školním roce již čtvrtý ročník ankety The Best Teacher of English Award. Cílem projektu je především zviditelnit nelehkou práci pedagogů základních i středních škol v celé České republice a ocenit jejich každodenní snahu.

Nadačního fond Prague Post si je vědom toho, kolik nadšených a kvalitních pedagogů pracuje na našich školách a kteří realizují aktivity, kterými dovedou zlepšit a ozvláštnit výuku angličtiny, zvýšit zájem žáků a studentů o výuku. Většina laické veřejnosti nemá příliš velkou povědomost o současném školství. Tuto anketu chápeme i jako příležitost tuto situaci změnit.

Pojďte se s námi podělit o Vaše zkušenosti, pomozte všem Vašim kolegům zvýšit společenskou prestiž učitelského povolání.

Kromě věcných i peněžitých cen pro tým nejlepších učitelů plánujeme zveřejnit jména vítězů i jejich škol v médiích s cílem vyvolat diskusi o učitelském povolání jako takovém, ukázat veřejnosti zajímavé pedagogické metody a postupy, zvýšit zájem veřejnosti o školství, informovat o současných možnostech i úskalích, na které ve své praxi pedagogové narážejí.

Ráda bych Vás touto cestou vyzvala, abyste přihlásili sebe nebo Vaše aktivní kolegy, učitele angličtiny, do čtvrtého ročníku soutěže The Best Teacher of English Award. Bližší informace a přihlášku získáte na www.ppef.cz, případně na emailu: education@praguepost.com

Partnery projektu jsou: Americká ambasáda v Praze, vydavatelství Macmillan, Wattsenglish a www.helpforenglish.cz

Těšíme se na Vaše přihlášky!

Šimona Müllerová

Koordinátorka vzdělávacích programů

Nadační fond Prague Post

www.ppef.cz

Teacher-Banner-390x60_new